måndag 3 april 2017

Böcker jag ska läsa och svar från biblioteket

Fick snabb leverans från Amazon UK där jag hittade de här två böckerna! Återkommer längre fram med en recension. Den ena är som en egen hjälpreda för att sluta dra hår - vilket jag fortfarande tror är omöjligt att helt lyckas med. Den andra är en självbiografi av en terapeut.

Jag har fått svar av biblioteket angående en av böckerna jag föreslog: "Den bok som du lämnat som inköpsförslag ”A complete guide to Trichotillomania” finns endast som e-bok och inte hos oss. Eftersom detta är specialistlitteratur tycker jag att du ska ta kontakt med sjukhusbiblioteket som kan göra sökningar i databaser som inte är tillgängliga för oss här på folkbiblioteket. De titlar vi har hittat är alla e-böcker som man måste ha lösenord för att komma åt."

Fine, ha era regler och sök bara på begränsade ställen. Må satan lägga virus i alla befintliga e-böcker. Jag skrev en titel till men det fick jag inte svar på. Är det inte tillåtet att beställa in från Amazon? Får inte specialistlitteratur förekomma på folkbibliotek? Ska inte vanliga människor kunna söka upp ett långt/komplicerat namn på en diagnos? Nähe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar